Appareils et accessoires
Groene pepersaus
Prép. 5min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.7 g
Calories
688 kJ /
165.6 kcal
Lipides
12 g
Glucides
9.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bearnaisesaus
15min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Loempia’s
55min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Koninginnenhapje
55min
Bearnaisesaus
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min