Versions compatibles
Asian-style rice with eggs and vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g light sesame oil
ou 20 g peanut oil - 100 g onions, cut in halves
- 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
- 150 g bacon cubes
- 30 g soy sauce
- 2 tsp sugar
-
1
stock cube (for 0.5 l) (optionnel)
ou 1 heaped tsp stock paste, homemade (optionnel) -
350
g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
ou 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time) - 1200 g water
- 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
- 4 eggs
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 4.4 g
Recettes alternatives
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Meatballs with tomato sauce
45min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Pizza Margherita
2h 10min
Chicken garam masala
50min
Spaghetti carbonara
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Tofu stew
30min
Chilli con carne
40min
Chopped vegetable salad
10 min
Frozen fruit sorbet
5 min