Rice salad

Rice salad

4.3 31 évaluations
Prép. 20min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • eggs whole
    2
  • zucchini cut into small cubes
    280 g
  • carrots cut into small cubes
    120 g
  • frozen green peas
    100 g
  • water
    1200 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • brown rice
    250 g
  • pitted black olives whole or cut into halves
    100 g
  • pickled cucumbers cut into slices (optional)
    100 g
  • canned tuna in oil (pre-drained weight), drained, broken into pieces
    185 g
  • fresh mint leaves only
    1 sprig
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • vinegar or lemon juice
    1 - 2 tsp
  • cherry tomatoes cut into halves or quarters
    7

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1489.3 mg
Protides 23.7 g
Calories 2012.4 kJ / 479.1 kcal
Lipides 17.6 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 53.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...