Appareils et accessoires
Gefilte Fish
Prép. 25min
Total 1h 10min
18 pieces
Ingrédients
Stock
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
parsley20 sprigs
-
thyme3 sprigs
-
fish stock64 oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)2
Gefilte Fish
-
firm white fish boneless, skinless, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
large eggs3
-
matzo meal4 ½ oz
-
kosher salt1 tsp
-
endive leaves to serve
-
fresh parsley, leaves only to garnish
-
prepared horseradish with beets, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
575 mg
Protides
10 g
Calories
389 kJ /
93 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Traditions - Jewish Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Aperol spritz sorbet
Pas d’évaluation
Gazpacho
1h 15min
Gefilte Fish
1h 10min
Baba Ganoush
1h
7 Seed Crackers
1h 40min
Classic Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Steak Tartare
15min
Apple Wild Rice
50min
Argentinian Alfajores
1h 10min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min