Suppe med sellerirot, ristede hasselnøtter og trøffel

Suppe med sellerirot, ristede hasselnøtter og trøffel

5.0 3 évaluation
Prép. 15min
Total 40min
6 porsjoner

Ingrédients

  • sellerirot skrelt, delt i biter (3 cm)
    600 g
  • løk delt i fire
    200 g
  • olivenolje
    30 g
  • hvitløksfedd
    3
  • timian, fersk kun blader
    3 kvister
  • potet skrelt, delt i biter (3 cm)
    150 g
  • vann avhengig av ønsket konsistens
    700 - 800 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts grønnsaksbuljong
  • havsalt pluss ekstra etter smak
    ½ ts
  • malt svart pepper pluss ekstra etter smak
    2 klyper
  • hasselnøtter, blansjerte
    150 g
  • soyafløte, piskbar
    100 g
  • trøffelolje
    3 ss

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 531 mg
Protides 7 g
Calories 1514 kJ / 366 kcal
Lipides 31 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 12 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer