Appareils et accessoires
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
Prép. 10min
Total 40min
1000 g
Ingrédients
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
fresh sage leaves washed5
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)650 g
-
water400 g
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 140 g
Sodium
6.9 mg
Protides
1.2 g
Calories
290.8 kJ /
69.5 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
12.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Love at First Bite
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Parsnip and Apple Purée
20min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30min
Butternut, Cinnamon and Almond Butter Purée
30min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Baby-friendly Carrot Cake Cinnamon Porridge
20min
Baby-friendly Steamed Salmon Pesto Parcels with Basmati Rice and Green Beans
35min