Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

3.9 22 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Glazed Cauliflower Florets
  • cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
    1
  • vegetable oil
    2 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • agave syrup
    50 g
  • soy sauce
    25 g
  • water
    35 g
  • sriracha sauce
    10 g
    chilli sauce, any type
  • cornflour
    5 g
Cauliflower Cream Soup
  • onions quartered
    80 g
  • potatoes cut in pieces
    100 g
  • water
    700 g
  • whipping cream
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1471 mg
Protides 9 g
Calories 1424 kJ / 339 kcal
Lipides 21 g
Fibre 7.1 g
Graisses saturées 9 g
Glucides 24 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...