
Appareils et accessoires
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Prép. 10min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
333 kcal /
1393 kJ
Protides
12 g
Lipides
24 g
Glucides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
680 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis

Holiday Favorites with Chef Bill Yosses
9 Recettes
États-Unis
États-Unis