Appareils et accessoires
Spitzbuben (Jam Cookies)
Prép. 30min
Total 1h
25 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
¼ tsp vanilla extractvanilla sugar1 tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder½ tsp
-
egg yolk from large egg1
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon curd (see Tip)3 ½ oz
-
raspberry jam (see Tip)3 ½ oz
-
confectioners sugar to dust
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
20 mg
Protides
2 g
Calories
632 kJ /
151 kcal
Lipides
8 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Cookie Exchange
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Fruit Sorbet
10min
Pizza Dough
1h
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Peppermint Sugar Cubes
24h
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Apple and Kiwi Jam
40min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12h 15min
Spitzbuben (Metric)
1h
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h