Appareils et accessoires
Enkel urtesaus
Prép. 5min
Total 20min
4 porsjoner
Ingrédients
-
smør, usaltet40 g
-
hvitt rismel (se tips)1 ss
-
sorghum mel1 ss
-
vann500 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)1 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
blandede friske urter finhakket (se tips)2 ts
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
288.7 mg
Protides
0.8 g
Calories
419 kJ /
99.8 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
5.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenfri mat
94 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Persillepesto med stekt rød pepper
Pas d’évaluation
Bønnedip med soltørket tomat
Pas d’évaluation
Kremet saus med sopp og hvitvin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Pas d’évaluation
Kewpie-majones
Pas d’évaluation
Obatzter (ostepålegg)
Pas d’évaluation
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Pas d’évaluation
BBQ-saus
Pas d’évaluation
Glutenfri brødsaus
Pas d’évaluation
Enkel kalkunsaus
Pas d’évaluation