Appareils et accessoires
Persillepesto med stekt rød pepper
Prép. 5min
Total 5min
460 gram
Ingrédients
-
parmesanost delt i biter50 gram
-
rød paprika, grillet, på glass drenert280 gram
-
persille, fersk delt i biter25 - 30 gram
-
cashewnøtter, rå usaltet80 gram
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje30 gram
-
havsalt½ teskje
Niveau
facile
Infos nut. par 460 gram
Sodium
1666 mg
Protides
36.3 g
Calories
4204 kJ /
1004.8 kcal
Lipides
78.8 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
18.6 g
Glucides
45.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fristelser fra Roma
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bønnedip med soltørket tomat
Pas d’évaluation
Kremet saus med sopp og hvitvin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Pas d’évaluation
Kewpie-majones
Pas d’évaluation
Obatzter (ostepålegg)
Pas d’évaluation
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Pas d’évaluation
BBQ-saus
Pas d’évaluation
Enkel urtesaus
Pas d’évaluation
Glutenfri brødsaus
Pas d’évaluation
Enkel kalkunsaus
Pas d’évaluation