Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle

Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle

4.2 5 évaluations
Prép. 40min
Total 2h 55min
12 portions

Ingrédients

Raspberry Gel
  • fresh raspberries
    16 oz
  • sugar
    4 oz
  • agar-agar
    1 ½ tsp
Red Velvet Cake
  • sugar
    4 oz
  • vegetable shortening plus extra to grease
    2 oz
  • large egg
    1
  • buttermilk
    3 ½ oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • white vinegar
    1 tsp
  • gel food coloring red
    2 tsp
  • all-purpose flour
    5 oz
  • Dutch-processed cocoa powder
    3 tbsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Cream Cheese Frosting
  • unsalted butter diced, room temperature
    4 oz
  • cream cheese diced, room temperature
    4 oz
  • confectioners sugar
    8 oz
Assembly
  • fresh raspberries
    16 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 387 kcal / 1619 kJ
Protides 4 g
Lipides 17 g
Glucides 58 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 8 g
Sodium 255 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...