Appareils et accessoires
Glühwein
Prép. 5min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
13.2 mg
Protides
0.5 g
Calories
375 kJ /
89 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Pierogi met vlees
1h
Crème anglaise
15min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Vegan red velvet cupcakes
4h