Appareils et accessoires
Curryketchup
Prép. 15min
Total 30min
4 potten
Ingrédients
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 pot
Protides
8 g
Calories
1680 kJ /
401 kcal
Lipides
15 g
Fibre
6.9 g
Glucides
56 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Tequila 'Refresher'
5min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Salmorejo
Pas d’évaluation
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Tomaat en Chili jam
1h 15min