Appareils et accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu Smoothie
5min
Paëlla
50min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Mini kerstboompjes
45min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Heksenvingerkoekjes
2h
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Caipirinha van mango
5min
Margarita
10min