Appareils et accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
XXL - Pompoensoep
50 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Vanilleroomijs
12 Std.
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Curryketchup
30 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min