Appareils et accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Rabarbertaart
55min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Halloween quiche
2h
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Marsepein halve maan koekjes
30min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation