Appareils et accessoires
Romige snijbietsoep
Prép. 10min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15.4 g
Calories
1753 kJ /
419 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
5 g
Glucides
78.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winterse soepen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Fruitige saladedressing
5min
Rabarber-munt cocktail
2h
Asperge-langoustine terrine
10h
Pruimentaart
1h 30min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min