Appareils et accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Prép. 40min
Total 55min
24 stuks
Ingrédients
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
0.1 g
Calories
66.4 kJ /
15.9 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
0 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prime Board
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Drie soorten melk cake
2h
Pompoen vingers
1h 30min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Boekweit met champignons
25min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation