Appareils et accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
78 mg
Protides
9.4 g
Calories
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Halloween pompoentaart
4h
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Mai tai
10min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Thaise burgers
35min
Vegan pudding
15min
Geraardbergse Mattentaarten
1h