Appareils et accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
78 mg
Protides
9.4 g
Calories
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Express Aardbeien Dessert
5min
Kip tikka masala
1h 10min