Appareils et accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Lipides
18.14 g
Fibre
2.52 g
Glucides
6.36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kalkoenburgers
1h 25min
Courgetteomelet
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Stoofgerecht met tofu
30min