Appareils et accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1004 kJ /
240 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
1.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Koolsoep
50min
Geraspte Wortelsalade
10min
Balletjes met aubergines
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Courgetteomelet
40min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Garnituur van courgette
30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Bloemkool met kaas
55min