Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tl sinaasappelzeste
- 100 g sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)
- 30 g honing
- ¼ tl wasabipasta, kant en klaar, naar smaak (optionnel)
- 10 - 12 takjes verse kruiden, enkel de blaadjes (bv. peterselie, dille, koriander)
- 400 g vers zalmfilet, ontveld, zonder graten (ong. 4 filets)
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 500 g groene asperges, afgesneden (zie tip)
- 160 g prei, enkel het witte deel, in vier gesneden (ong. 160 g)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 20 g boter
-
300
g boekweitkorrel
ou 300 g jasmijnrijst - 100 g droge witte wijn
- 750 g water
-
2
el groentebouillon
ou 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 40 g citroensap (ong. 1 citroen)
- 100 g cashewnoten, geroosterd, ongezout (optionnel)
-
30
g pompoenpitten
ou 30 g zonnebloempitten - 50 g geitenkaas, verkruimeld (optioneel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protides
- 63.7 g
- Glucides
- 65.5 g
- Lipides
- 51.9 g
- Fibre
- 8.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Margarita
10 dk
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 dk
Bevroren veenbessen margarita
5min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min