Appareils et accessoires
Driekoningentaart met hazelnoten
Prép. 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingrédients
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1561 kJ /
373 kcal
Lipides
27 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appelcake
1h
Panna cotta
6h 15min
Kaascrackers
2h 30min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Gestoomde citroencake
2h 20min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Gestoomde broodjes
2h 10min