Appareils et accessoires
Driekoningentaart met hazelnoten
Prép. 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingrédients
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1561 kJ /
373 kcal
Lipides
27 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min
Citroencurd
1h
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Sinaasappelcake
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min
Frangipanetaart
1h 25min