Appareils et accessoires
Driekoningentaart met hazelnoten
Prép. 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingrédients
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1561 kJ /
373 kcal
Lipides
27 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Chocolade babka
3h
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Appel strudel
1h 45min
Brioche
5h
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Hazelnootbavarois
6h 40min
Boerenbrood
2h