Appareils et accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Prép. 45min
Total 3h
6 stuks
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8 g
Calories
2509 kJ /
606 kcal
Lipides
44 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Halloween pompoentaart
4h
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Amandelcake
50min
Zachte Appelcake
50min