Appareils et accessoires
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
437.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
2717.3 kJ /
650 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Citrus Water
35 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Watermelon Slush
5 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Egg Fried Rice
35 Min