Appareils et accessoires
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
437.5 mg
Protides
13.5 g
Calories
2717.3 kJ /
650 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crab & Prawn Linguine
25min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Grated Potato Pancakes
35min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1h
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Pasta al Arrabiata
30min
Steamed Salmon Parcels
55min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Egg Fried Rice
35min