Appareils et accessoires
Hot and Sour Prawn Soup
Prép. 5min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)2 stalks
-
fresh red chillies halved (according to taste)3 - 6
-
makrut lime leaves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
shallots halved70 g
-
chicken stock720 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced (3 mm)60 g
-
fish sauce40 g
-
sugar2 tsp
-
tom yum paste2 Tbsp
-
raw prawns, peeled200 g
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
spring onion halved, then shredded legnthways1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10.4 g
Calories
448 kJ /
107 kcal
Lipides
2.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soup Season
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Tom Yum with Prawns
25min
Mushroom Broth
30min
Prawn Curry
30min
Tom Yum Goong
30min
Green Curry Chicken
55min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min