Appareils et accessoires
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
Prép. 25min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
Chicken and Creamy Tomato Sauce
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
onion quartered70 g
-
garlic clove (optionnel)1
-
extra virgin olive oil plus 1 tsp20 g
-
fresh basil leaves15 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 ½ - 2 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm thick)800 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil25 g
-
basmati rice300 g
Finalisation
-
mascarpone250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
892.5 mg
Protides
30.7 g
Calories
2071.2 kJ /
495 kcal
Lipides
28.2 g
Fibre
7.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
23.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Feast with Thermomix Friend
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Mixed Berry Cocktail
2 Std. 10 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Garlic Potatoes with Caraway
1 Std.
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.