Homemade sausages

Homemade sausages

4.8 4 évaluations
Prép. 1h
Total 1h 40min
20 pieces

Ingrédients

  • garlic cloves
    4
  • boneless pork belly skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    750 g
  • boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    250 g
  • pork scotch fillet untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
    500 g
  • pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)
    100 g
  • water
    60 g
  • dried mixed herbs of choice, to taste
    2 tbsp
  • ground black pepper
    2 tsp
  • sea salt
    1 tbsp
  • sausage casings (see Tips)

Infos nut. par 1 piece

Calories 337 kcal / 1410.2 kJ
Protides 16 g
Lipides 29.8 g
Glucides 0.6 g
Fibre 0.2 g
Graisses saturées 10.7 g
Sodium 340.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...