Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Protides
- 40.6 g
- Glucides
- 36.9 g
- Lipides
- 14.9 g
- Graisses saturées
- 6.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 262.6 mg
Recettes alternatives
Cottage pie
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken and pesto risoni
35min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Chicken Pizzaiola
50min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lamb sausage ragu
30 min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min