Falafelpanerte egg med yoghurtsaus
TM6

Falafelpanerte egg med yoghurtsaus

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Egg

  • 6 egg, medium, kalde
  • vann, for å fylle opp til 1 l

Yoghurtsaus

  • 400 g yoghurt naturell
  • 15 g limesaft
  • 10 g honning
  • 1 ts kardemomme, malt
  • 1 ts malt svart pepper
  • 1 ts salt

Falafel

  • 110 g vårløk, delt i ringer (1 cm)
  • 3 hvitløksfedd
  • 4 kvister koriander, fersk, kun blader
  • 4 kvister persille, fersk, kun blader
  • 1 eggeplomme
  • 400 g hvite kikerter, på boks, drenert
  • 20 g olivenolje
  • 20 g sitronsaft, ferskpresset
  • 1 ts koriander, malt
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 1 ts salt
  • 40 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 40 g brødsmuler, tørket
  • 1500 g frityrsteke olje, til steking

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
1695.8 kJ / 405.3 kcal
Protides
15.2 g
Glucides
33.2 g
Lipides
24.3 g
Graisses saturées
4.5 g
Fibre
5.8 g
Sodium
563.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives