
Appareils et accessoires
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
Prép. 15min
Total 4h 40min
6 portions
Ingrédients
"Velvety" Cheese
-
cheddar cheese mild, in pieces, divided16 oz
-
water8 oz
-
powdered milk6 tbsp
-
unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 tsp
-
onion powder½ tsp
-
mustard powder½ tsp
-
water12 oz
-
whole milk8 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pasta shells, dried8 oz
-
green onion (optionnel) thinly sliced, to garnish
-
ground black pepper to sprinkle
Infos nut. par 1 portion
Calories
544 kcal /
2276 kJ
Protides
27 g
Lipides
31 g
Glucides
38 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
18 g
Sodium
954 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Memorable Mac and Cheese
10 Recettes
États-Unis
États-Unis

Vintage Modern Mom
14 Recettes
États-Unis
États-Unis