Cheesy Mac with "Velvety" Cheese

Cheesy Mac with "Velvety" Cheese

3.6 10 évaluations
Prép. 15min
Total 4h 40min
6 portions

Ingrédients

"Velvety" Cheese
  • cheddar cheese mild, in pieces, divided
    16 oz
  • water
    8 oz
  • powdered milk
    6 tbsp
  • unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)
    1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
  • unsalted butter
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • mustard powder
    ½ tsp
    1 ½ tsp Dijon mustard
  • water
    12 oz
  • whole milk
    8 oz
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • pasta shells, dried
    8 oz
  • green onion (optionnel) thinly sliced, to garnish
  • ground black pepper to sprinkle

Infos nut. par 1 portion

Calories 544 kcal / 2276 kJ
Protides 27 g
Lipides 31 g
Glucides 38 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 18 g
Sodium 954 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...