Appareils et accessoires
Koken van speltgraan
Prép. 5min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
610 mg
Protides
10.8 g
Calories
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rijstkoker modus
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Vastensoep
30 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Avocadosap met dadels
5 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.