Appareils et accessoires
Kokos en karamel cheesecake
Prép. 30min
Total 3h 40min
16 stuks
Ingrédients
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
1329 kJ /
318 kcal
Lipides
13 g
Fibre
0.2 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer met kaas en munt
2h
Soefganiots
2h
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Poedersuiker
5min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Bessencurd
20min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation