Appareils et accessoires
Karameltaart
Prép. 35min
Total 3h 50min
12 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
174.3 mg
Protides
4.4 g
Calories
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
11.7 g
Glucides
40.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soefganiots
2h
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Profiteroles
2h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Worteltaart
2h
Aardbeienpudding
2h 10min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Citroencake
2h