Appareils et accessoires
Karamel parfait
Prép. 20min
Total 7h
10 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1801 kJ /
430 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0.6 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min