Appareils et accessoires
Potetsuppe med tørket sopp
Prép. 10min
Total 20min
4 porsjoner
Ingrédients
-
selleri delt i biter50 g
-
gulrot delt i biter50 g
-
løk delt i to50 g
-
hvitløksfedd2
-
smør40 g
-
vann1200 g
-
potet terninger400 g
-
steinsopp, tørket20 g
-
merian, tørket1 ts
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
4 g
Calories
737 kJ /
176 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Da. Nå. Alltid.
50 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Pas d’évaluation
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Pas d’évaluation
Misosuppe
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Pas d’évaluation
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Pas d’évaluation
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Pas d’évaluation
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min