Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry

Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry

Pas d’évaluation
Prép. 15min
Total 45min
6 porsjoner

Ingrédients

  • flaskegresskar renset, delt i biter (2-3 cm)
    850 g
  • koriander, fersk 5 g stilker, delt i biter, kun blader
    15 gram
  • olivenolje
    30 g
  • spisskummenfrø
    1 g
  • chiliflak, tørket
    ¼ ts
  • havsalt
    1 ½ ts
  • malt svart pepper
    ¾ ts
  • ris (se tips)
    250 g
  • vann
  • hvitløksfedd
    1
  • løk delt i fire
    120 g
  • ingefær, fersk renset, delt i biter (2 mm)
    15 g
  • garam masala
    1 ts
  • chilipulver mild
    1 ts
  • karri pulver medium
    1 ts
  • koriander, malt
    ½ ts
  • gurkemeie, malt
    ½ ts
  • hvite kikerter, på boks renset, drenert (1 x 400 g boks)
    240 g
  • kokosmelk
    400 g
  • hakket tomat, på boks
    400 g
  • linser, på boks (1 pose)
    250 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 626 mg
Protides 14 g
Calories 2131 kJ / 508 kcal
Lipides 19 g
Graisses saturées 12 g
Glucides 64 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer