Appareils et accessoires
Quince Tart
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
3448 kJ /
824 kcal
Lipides
29 g
Glucides
134 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Poppy Seed and Orange Cake
1h 30min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Orange Curd Tart
1h 20min
Scandinavian Brunch
Pas d’évaluation
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sherry Panettone
5h 15min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Peas with ham
30min
Colourful Quinoa Salad
40min
Prune Jam
55min