Appareils et accessoires
Quince Tart
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
3448 kJ /
824 kcal
Lipides
29 g
Glucides
134 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Panna Cotta
6h 15min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Tiramisu
5h 20min
Apricot Jam
40min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Chocolate Salami
4h 5min
Strawberry Bavarois
6h
Pizza Marinara
1h 35min
Carrot Cake
2h 30min