Appareils et accessoires
Bessenmix-yoghurt
Prép. 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
96 mg
Protides
7 g
Calories
635 kJ /
151 kcal
Lipides
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde broodjes
2h 10min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5h 30min
Gewone yoghurt
14h
Vanille yoghurt
12h 20min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Warme chocolademelk van de inca's
40min