Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spinazieknoedels
- 200 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, in stukken (2 cm)
- 70 g uien, gehalveerd
- 5 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 60 g boter
- 130 g melk
- 250 g oudbakken witbrood, in blokjes
- 150 g mozzarella, in blokjes (1 cm)
- 40 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Tomatenragout
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 10 g tomatenpuree
- 1 tl suiker
- ½ tl gedroogde tijm
- ½ tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 100 g water
- 250 g kerstomaten
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl verse basilicum, fijngehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 58 g
- Lipides
- 34 g
- Fibre
- 6.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Hummus
5 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Pas d’évaluation
Tomaat basilicum spread
5 Min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Yoghurtdressing
5 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Garnituur van courgette
30 Min