Appareils et accessoires
Beef jerky
Prép. 20min
Total 1h 50min
265 g
Ingrédients
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
5441.6 mg
Protides
92.5 g
Calories
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Lipides
120.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
41.1 g
Glucides
51.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Custard horns
1h 45min
Pumpkin Chai Latte
20min
Baked cheesecake
2h 55min
Tequila Sour (Metric)
10min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Oysters Kilpatrick
15min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Pulled pork burgers
4h 20min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Cheeseburger sliders
2h 40min