Okonomiyaki
TM6 TM5 TM31

Okonomiyaki

4.7 (183 évaluations )

Ingrédients

Okonomiyaki sauce

  • 20 g honey
  • 30 g Japanese soy sauce
  • 60 g tomato ketchup
  • 40 g Worcestershire sauce

Okonomiyaki

  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 200 g water
  • 1 tsp dashi powder
  • 4 eggs
  • 160 g plain flour
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp sugar
  • 400 g white cabbage, finely sliced
  • 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
  • sesame oil, to fry
  • 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
  • Kewpie mayonnaise, to serve
  • bonito flakes, to serve
  • fresh chives, chopped, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1961.9 kJ / 467.1 kcal
Protides
19.9 g
Glucides
44.2 g
Lipides
22.8 g
Graisses saturées
5.2 g
Fibre
4.1 g
Sodium
1327 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives