![Steamed snapper, black beans and rice Steamed snapper, black beans and rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6F5F9CE-E132-44AD-AA2F-EDC012F237EC/Derivates/34EB9E77-AC12-43FB-BFB8-FD7F966B3548.jpg)
Versions compatibles
Steamed snapper, black beans and rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 19.7 g
- Lipides
- 7.6 g
- Graisses saturées
- 1.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 284.1 mg
Recettes alternatives
Mashed potatoes for two
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Temaki sushi (TM6)
1u. 40min
Simple steamed salmon
30min
Steamed prawns or scallops
20min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Steamed Chinese greens
30min
Hoisin tofu with brown rice
50 мин.
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Steamed greens with lemon feta
20min