Appareils et accessoires
Steamed asparagus with caper crumbs
Prép. 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
62.7 mg
Protides
3.9 g
Calories
598.8 kJ /
142.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
5.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed greens with lemon feta
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Warm cabbage dish
15min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Pas d’évaluation
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Mushroom sauce
20min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Zhoug
10min
Raw cauliflower tabouli
30min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Steamed Chinese greens
30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min