Appareils et accessoires
Oysters Mignonette
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
381.2 mg
Protides
11 g
Calories
329 kJ /
78 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
0.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Oysters with lime granita
5 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Guacamole
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Nam Jim
10 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min