![Steamed fish with green mash Steamed fish with green mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd3dc4ec-c8b0-418e-a0b1-e98ee8fb3b82/Derivates/bffef6d0-7ee5-43d6-b730-486b9bd64718.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Protides
- 41.6 g
- Glucides
- 25.4 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
Recettes alternatives
Steamed greens with lemon feta
20min
Simple steamed salmon
30min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Mashed potatoes for two
30min
Steamed Chinese greens
30min
Silky sweet potato mash
25min