Appareils et accessoires
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
695.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
37.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tray bakes in cast iron
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Char siu pork bao
2h 10min
Pad Thai
1h
Steamed Broccoli
25min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Garlic and sage mash
30min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Mushroom risotto
30min
No fail mash potato
20min