Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g cheddar cheese
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 large onion, cut into quarters
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into pieces
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 600 g floury potatoes, red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
- 600 g sweet potato, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato paste
- 40 g plain flour
- 80 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 30 g salted butter
- 100 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Protides
- 26.9 g
- Glucides
- 59.6 g
- Lipides
- 31 g
- Graisses saturées
- 12.9 g
- Fibre
- 9.2 g
- Sodium
- 582.6 mg
Recettes alternatives
No fail mash potato
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Curried sausages
40min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Creamy beef curry
1h 15min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Easy lamb hotpot
2h
Traditional sausage rolls
50min
Apricot Chicken
35min
Beef stew with gnocchi
3u. 15min