Braised Lamb Shanks
TM6

Braised Lamb Shanks

4.7 ( 106 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon
  • 200 g brown onion cut into wedges (3-4 cm)
  • 100 g celery cut into pieces (2-3 cm)
  • 100 g carrot cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tsp cornflour
  • 100 g water
  • 200 g red wine
  • 60 g balsamic vinegar
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1550 g lamb shanks (approx. 4)
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1259 kcal / 5255 kJ
Protides
79 g
Lipides
71 g
Glucides
64 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives