Versions compatibles
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optionnel)
ou 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optionnel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 115 kJ / 27 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Muzlu Puding
15 min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35 godz.
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş köfteler
30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Defne Yapraklı Adaçayı
Pas d’évaluation
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 godz. 15 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Pas d’évaluation
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min