Appareils et accessoires
Caramel and Vanilla Pie
Prép. 20min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
Caramel Sauce
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
vinegar1 tbsp
Tart Base
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces5 oz
-
sugar3 ½ oz
-
large egg1
Vanilla Whipped Cream
-
sugar1 ½ oz
-
vanilla bean pod seeds only1
-
heavy whipping cream chilled10 ½ oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
22 mg
Protides
4 g
Calories
1869 kJ /
446 kcal
Lipides
26 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Dutch Baby Pancake
20min
Spicy turkey skewers
1h
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Angel Food Cake
1h 10min
Bread Pudding
50min
Crumpets
1h 15min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Thick and Creamy Custard
15min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min